Saturday, November 2, 2013

Vivix Shaklee

Apakah sebenarnya Vivix ini?~Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.~Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.~ Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Vivix bertindak dalam 4 cara:1. Mempertahankan sel (cell defense)2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)3. Memperbaiki sel (cell repair)4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.“ Dalam bentuk cecair, minum 1 sudu sehari, rasa macam cordial rebina yang pekat.”

Siapakah yang perlukan Vivix Shaklee?- Golongan yang mengidap kanser atau berisiko mengidap kanser akibat keturunan atau kegagalan fungsi mana2 organ- Golongan yang mempunyai ketahanan badan yang lemah- Golongan yang mempunyai masalah selaput mata/penglihatan- Pesakit SLE- Pesakit jantung- Pesakit kencing manis- Pesakit darah tinggi- Pesakit gout- Pesakit stroke- Wanita yang mempunyai cyst- Anti-penuaan- Perokok tegar- Ketagihan dadah
***Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.
Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  


No comments: