Pengedar SAH Shaklee - 956211

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia,


Saya adalah pengedar sah Shaklee di Malaysia. ID Shaklee saya 956211Saya adalah pengedar sah Shaklee di  di Melaka [kawasan COD di Paya Rumput, Alor Gajah, Melaka Tengah atau kawasan yang berhampiran]. Kesimpulannya, semua penduduk di Malaysia boleh mendapatkan supplemen Shaklee dengan saya. Hubungi saya di talian 012 6855282 (saya lebih suka cara SMS/ WASSAPP) atau di Facebook saya add Yusla Mahat. Email saya : yus2314@yahoo.com.my


** Untuk pengetahuan anda, saya & famili telah pulang ke Melaka, alhamdulillah... Sesiapa yang berminat mahu menyertai ahli Shaklee seperti saya. Hubungi saya seperti di atas. 


Untuk pengedaran pelanggan saya tidak kira di mana berada : selurah Malaysia, saya menggunakan modus operandi yang sama iaitu pos laju. 

Jika saya kehabisan stok, saya akan guna khidmat penghantaran Shaklee terus ke rumah anda.
  • Khidmat Pengeposan oleh Shaklee : CitiLink/ Gdex
  • Kos pengeposan : RM10 [walaupun 1 vitamin], seelok-eloknya order 1set untuk jimat kos.:-)
  • Masa penghantaran adalah 2 ke 3hari hari bekerja. 
Sebaik sahaja customer saya membuat pembayaran(bankin/transfer) untuk membeli supplemen Shaklee maka urusan pengeposan pun akan segera diuruskan. Yang paling penting alamat, nama penerima dan no h/p mesti tepat dan betul bagi memastikan kiriman selamat sampai ke tangan pembeli. In shaa Allah...

Anda memerlukan panduan..pertanyaan.. tentang supplement/ mahu order produk shaklee. 
**Mahupun menyertai ahli Shaklee bersama saya amat dialu-alukan..banyak keistemewaan akan Shaklee berikan mengikut kouta.
Kenapa saya boleh terjebak jadi ahli ye??...Anda bila lagi !!!... jom!!... daftar keahlian bersama saya. Murah aje.. RM79.50 termasuk pos memberkit.

Jom, sertai ahli bersama saya.
Senarai ahli yang aktif :

  1. Normala - Ayer Keroh, Bukit Katil, Alor Gajah, Melaka Tengah serta yang berdekatan dengannya
  2. Nurulhaili - Seremban & berdekatan dengannya - Negeri Sembilan
  3. Rafizah - Pulau Pinang
  4. Adakah ANDA???
  5. Adakah ANDA???
Masih ada kekosongan untuk anda. 
Tidak kira di mana anda berada.

Imbas kembali Negeri & Ibu Negeri : 
 

In shaa Allah, saya sedia bekerjasama dengan anda.

Jika anda berminat untuk tahu tentang produk Shaklee dan ingin memesan apa-apa suplemen, tidak perlu segan kerana saya akan membantu anda sebaik mungkin dan anda layak mendapat konsultasi PERCUMA daripada saya berterusan sekiranya anda membeli vitamin dengan saya.


No comments: