Sunday, April 2, 2017

dulu & kini selamanya

Ummi suka telan Ostematrix.
Ummi suka kongsi info pasal ostematrix kepada kengkawan yang tidak suka minum susu tepung mahupun susu segar.

MEHH.. kengkawan, kita telan vitamin Ostematrix bersama-sama.

Anda akan nampak perbezaan setelah menelan Oste. 😉


Hubungi ummi yerr... jangan malu & segan taw.. nanti rugi.

Harga mampu milik akan ummi kongsikan bersama anda.

Wednesday, March 29, 2017

Vitamin C...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Sekarang musim tidak menentu.. kejap hujan, kejap panas...😣.

Kesihatan kita dan anak-anak pun tidak stabil juga.. batuk, selesema & demam..😑

** Vitamin C adalah vitamin yang dapat meningkatkan imunisasi tubuh badan kita dengan cepat.
#sayamakansayajual harga mampu milik taww


*** Harga vitamin C Shaklee tak sampai RM100 ada 180biji, BANYAK tu!!!
*** Tak suka telan pil vitamin C.. jom, kemam chewable vita-C, harga bawah RM50

Ummi Yusla Mahat
012.6855282

Tuesday, March 28, 2017

Bersyukur selalu...


Ostematrix the BEST!!!

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Pil kalsium dan magnesium yang diperlukan oleh tubuh badan kita.


** Harga mampu milik 🍀 berminat?



Tak mahal kalau anda sayangkan kesihatan tulang & gigi anda.

Ummi Yusla Mahat
012.6855282

Anak-anak sedang membesar

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,
😉
Anak-anak sedang membesar amat memerlukan makanan tambahan supaya mereka sentiasa sihat dan ceria sepanjang masa. Cer... hubungi saya kalau anda mahu tahu pasal : set makanan tambahan untuk anak-anak mengikut bajet.

Berminat, #hubungisaya

ummi Yusla Mahat,
012.6855282

Krim AJAIB...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Kengkawan yang bermasalah kulit kasar & kering atasi masalah tersebut bersama Herbal Blend Cream.. sapu manja gitu😀. In shaa Allah... Akan berkurangan/ terus hilang. Yang penting sapu secara konsisten.

** Si comel kerap ada ruam susu.. ruam panas amat bagus sapu Herbal cream semulajadi ini.
*** 1 rumah 1 kiub Herbal Cream, Tak rugi apa-apa pun.. *saya pun guna kat si comel saya juga* Alhamdulillah... Amat berpuas hati.
** Harga mampu milik, bawah rm35 tahan hampir 5bulan. 🌱🌿🍀💐
#sayapakaisayajual
#bangkitshaklee
**Selamat menjamu selera**

Ya Allah...

Ya Allah,

Permudahkanlah urusan ku serta urusan kengkawan ku.




Monday, March 27, 2017

Dalam tangan.. saya

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,
Esok, saya cod vitamin..
Kengkawan Melaka nak Order vitamin #hubungisaya yerr...

Kengkawan nak guna khidmat poslaju pun boleh juga oeder dengan saya. Tiada masalah


Vitamin yang saya ada :
🌿 Ostematrix
🌿 Chewable vita-c plus
🌿 Meal Shakes (Tiada dalam paparan)
🌿 Herbal Cream



*** Harga kasih sayang akan saya kongsikan bersama anda.
**Hendak tahu harga vitamin tersebut? Pm tepi😀😀🤗 sementara stok masih ADA..



😊😊😊

Ummi Yusla Mahat
- 012.6855282

Tuesday, March 14, 2017

kesibukan...Alhamdulillah



ummi kesibukan uruskan anak-anak ke sekolah,
*** ada orang baru dalam keluarga kecil kami...

Alhamdulillah... meriah suasana bila ada tangisan, senyuman si kecil, setiap pagi...

Ummi masih bisnes online lagi... sesiapa yang mahukan vitamin,

hubungi ummi yerr...

#012.6855282


Si kecil dah nangis mahukan susubam...:)