Sunday, April 2, 2017

dulu & kini selamanya

Ummi suka telan Ostematrix.
Ummi suka kongsi info pasal ostematrix kepada kengkawan yang tidak suka minum susu tepung mahupun susu segar.

MEHH.. kengkawan, kita telan vitamin Ostematrix bersama-sama.

Anda akan nampak perbezaan setelah menelan Oste. 😉


Hubungi ummi yerr... jangan malu & segan taw.. nanti rugi.

Harga mampu milik akan ummi kongsikan bersama anda.

Wednesday, March 29, 2017

Vitamin C...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Sekarang musim tidak menentu.. kejap hujan, kejap panas...😣.

Kesihatan kita dan anak-anak pun tidak stabil juga.. batuk, selesema & demam..😑

** Vitamin C adalah vitamin yang dapat meningkatkan imunisasi tubuh badan kita dengan cepat.
#sayamakansayajual harga mampu milik taww


*** Harga vitamin C Shaklee tak sampai RM100 ada 180biji, BANYAK tu!!!
*** Tak suka telan pil vitamin C.. jom, kemam chewable vita-C, harga bawah RM50

Ummi Yusla Mahat
012.6855282

Tuesday, March 28, 2017

Bersyukur selalu...


Ostematrix the BEST!!!

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Pil kalsium dan magnesium yang diperlukan oleh tubuh badan kita.


** Harga mampu milik 🍀 berminat?



Tak mahal kalau anda sayangkan kesihatan tulang & gigi anda.

Ummi Yusla Mahat
012.6855282

Anak-anak sedang membesar

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,
😉
Anak-anak sedang membesar amat memerlukan makanan tambahan supaya mereka sentiasa sihat dan ceria sepanjang masa. Cer... hubungi saya kalau anda mahu tahu pasal : set makanan tambahan untuk anak-anak mengikut bajet.

Berminat, #hubungisaya

ummi Yusla Mahat,
012.6855282

Krim AJAIB...

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,

Kengkawan yang bermasalah kulit kasar & kering atasi masalah tersebut bersama Herbal Blend Cream.. sapu manja gitu😀. In shaa Allah... Akan berkurangan/ terus hilang. Yang penting sapu secara konsisten.

** Si comel kerap ada ruam susu.. ruam panas amat bagus sapu Herbal cream semulajadi ini.
*** 1 rumah 1 kiub Herbal Cream, Tak rugi apa-apa pun.. *saya pun guna kat si comel saya juga* Alhamdulillah... Amat berpuas hati.
** Harga mampu milik, bawah rm35 tahan hampir 5bulan. 🌱🌿🍀💐
#sayapakaisayajual
#bangkitshaklee
**Selamat menjamu selera**

Ya Allah...

Ya Allah,

Permudahkanlah urusan ku serta urusan kengkawan ku.




Monday, March 27, 2017

Dalam tangan.. saya

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,
Esok, saya cod vitamin..
Kengkawan Melaka nak Order vitamin #hubungisaya yerr...

Kengkawan nak guna khidmat poslaju pun boleh juga oeder dengan saya. Tiada masalah


Vitamin yang saya ada :
🌿 Ostematrix
🌿 Chewable vita-c plus
🌿 Meal Shakes (Tiada dalam paparan)
🌿 Herbal Cream



*** Harga kasih sayang akan saya kongsikan bersama anda.
**Hendak tahu harga vitamin tersebut? Pm tepi😀😀🤗 sementara stok masih ADA..



😊😊😊

Ummi Yusla Mahat
- 012.6855282

Tuesday, March 14, 2017

kesibukan...Alhamdulillah



ummi kesibukan uruskan anak-anak ke sekolah,
*** ada orang baru dalam keluarga kecil kami...

Alhamdulillah... meriah suasana bila ada tangisan, senyuman si kecil, setiap pagi...

Ummi masih bisnes online lagi... sesiapa yang mahukan vitamin,

hubungi ummi yerr...

#012.6855282


Si kecil dah nangis mahukan susubam...:)

Monday, December 26, 2016

Tangani STRES anda

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia, 

Luangkan masa anda seketika.. Jom.. Hindari tertekan (stres) yerr 😊

Kalau tertekan juga.. 




Jom.. Order Bcomplex kat saya. - harga mampu milik taww 😉

1 botol ada 120biji boleh tahan 2 ke 3 bulan,
 jimat wang kesihatan terjamin, In shaa Allah.. 


#sayamakansayajual


 #hubungisaya
Untuk memudahkan urusan pembelian...

** Harga mampu milik akan saya kongsikan bersama anda.***

Sunday, December 25, 2016

No MORE gatal-gatal...

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia, 


*Kulit gatal-gatal tak tahu puncanya 😣
*tumit kaki kering merekah.. 
*kulit si comel terlalu sensitif 




Meh.. Order & pakai Herbal Blend cream.. Berangin aje.. - harga bawah rm35 amat jimat wang & berbaloi.. 😀


#sayapakaisayajual 

****

Jangan lupa hubungi saya, di 012-6855282 untuk memudahkan urusan pembelian.

Atasi KEJANG KAKI / ANAK KAKI

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia, 

Cer baca info ringkas di bawah.. 


*urut dengan minyak panas, bagi melegakan.. 
** supplemen #ostematrix memang bagus untuk mengurangkan masalah tersebut. 

☝😍


********####

Hubungi saya ;

Facebook : Yusla Mahat
WA/ SMS : 012-6855282

Wednesday, November 30, 2016

cepatnya.. masa berlalu

Last bulan NOVEMBER 2016..

Jom... order vitamin Shaklee bersama saya.

Saya OK aje..

😍💁

Tuesday, November 15, 2016

Testimoni Ostematrix TERKINI

Alhamdulillah...

Seorang kawan datang rumah kami berbual seperti biasa.
Secara tidak langsung, mengadu masalah kesihatannya


  • Baru duduk [tidak sampai 5 minit, satu badan cramp/ kebas-kebas/ semutan]. Kawan ni, memang jarang minum susu penuh kalsium. Al-maklum ler, ada anak kecil yang sedang lasak. Mana sempat nak bancuh susu sendiri... huhuhu
  • Kawan ni tahu saya ada makan & jual vitamin, saya cadangkan CUBA ambil Ostematrix amat mudah abc.. telan saja.
  • Alhamdulillah... syukur kepada Allah s.w.t, badannya terasa ringan & mudah bergerak serta dah tiada cramp lagi.

Kengkawan yang ada masalah seperti kawan saya ni, jom.. ler order dengan saya. 
Tidak RUGI apa-apa pun... in shaa Allah


Hubungi saya yerr...

Kejap tenggelam..kejap timbul..

Apa boleh buat, utamakan yamg paling utama... baru buat yang lain.

Huhuhuu...

Untuk pengetahuan kengkawan :

Saya MASIH memakai, makan, kongsi info serta jual vitamin SHAKLEE yer


Sesiapa yang mahu mencuba mahupun repeat belian amat dialu-alukan.

Hubungi saya :
Facebook : Yusla Mahat
WA/ Hp.: 012-6855282

Wednesday, November 9, 2016

Dia lagi...

Assalamulaikum...

Kita terlalu leka bekerja...
*dalam hati berkata : dah 2 hari ke 3 hari, tak poo.. eiikkk?*
Jangan abaikan nanti lain jadinya.

Atasi bersama #OstematrixBEST 😆
#sayamakansayajual 


Jom.. ler, order dengan saya. Anda tidak RUGI... Ostematrix ni memang BEST




Dah kata dah...

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia,

Kurang kalsium & magnesium... mudah terasa tangan & kaki kebas-kebas (semutan)

* tak kira anda masih muda, dah berusia, ibu hamil dan seangkatannya *

#sayajualvitamin  #OstematrixBEST murah saja... tak sampai rm65 taww...
 😆

Biarkan....

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia, 

Saya suka Ostematrix & saya galakkan ibubapa yang tidak suka minum susu tepung ambil Ostematrix. 
#serius memang mudah & tak susah, telan saja.😉

#sayamakansayajual 


Adakah ANDA???:
*kita-kita yang dah berusia 30 tahun ke atas
*ibu hamil & ibu berpantang cubalah..*
* SEMBELIT

TOLONG jangan abaikan kesihatan kita, walaupun harga barang & petrol NAIK..
Vitamin yang saya kongsikan masih TETAP harganya... hihihiii...


*** Yang penting, jangan malu & segan dengan saya, saya kongsi info apa yang saya amalkan**

Ostematrix BEST???...

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia, 

#korangtautak #kttshaklee : Ostematrix BEST..😆

Saya suka beri pendapat kepada kengkawan yang tidak suka minum susu tepung, telan lah pil kalsium. Vitamin kalsium paling mudah.

Pelbagai khasiat ada walaupun kecil..😊


 #hubungisaya  #sayamakansayajual 

Berkurun lamanya...

Assalamualaikum...

Berkurun lamanya...
Kurasakan...

Eee... macam lagi Exist lak.. hihihiii...

Berkurun saya rasakan, dah lama tak menaip di blog sendiri..
Al-maklum ler, berbadan 2...huhuhuuu...
Mood ke laut aje...;)


****

Saya masih bervitamin & masih sudi membantu kengkawan yang mahukan vitamin Shaklee...


Hubungi saya :
Facebook : Yusla Mahat,
W/A : 012-6855282

****&&& Jangan malu & segan dengan saya yer, nanti RUGI...&&&&****